ERZİNCAN / MERKEZ - İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu

Sayın Velilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Genel Veli Toplantımız aşağıda belirtilen günler ve saatlerde yapılacaktır.
Katılmanızı önemle rica ederiz.

2.Dönem 1.Ortak Sınavlar Belirtke Tablolarımız

2. Dönem 1. Sınav Tarihlerimiz

Ramak Kala Olay Kayıt Formu

Ramak kala olay; iş yerinde meydana gelen, çalışan, iş yeri ya da ekipmanını zarara uğratma potansiyeli olduğu halde zarara uğratmayan olaydır. Günlük hayatta "Az kalsın" veya "Kıl payı" diye anlatmaya başladığımız olaylar olarak da tanımlayabiliriz. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununu gereğince; her türlü ramak kala olayların kayıt altına alınması gerekmektedir. Bu tip olayların kayıt altına alınarak raporlanması iş kazalarını önlemek için hayati önem taşımaktadır. Çünkü Ramak Kala Kazaların bildirilmesi, ileride yaşanabilecek iş kazaların tespit edilmesi ve önlenmesi için büyük önem taşıdığı yapılan bilimsel çalışmalar ile kanıtlanmıştır. İş kazalarının yaşanmasını önlemek sizin elinizde, belki bir hayat kurtarabilirsiniz; Lütfen sizin başınıza gelen, şahit olduğunuz veya herhangi bir tehlike yaşanmadan fark ettiğiniz tüm olayları aşağıdaki form ile bildiriniz.

Mrt

2024-2025 Eğitim öğretim yılı Yabancı Dil Ağırlıklı 5.sınıf ( İngilizce ) seviye belirleme sınavı , Eylül ayında okulların  başlama tarihinden bir öňceki hafta yalnız bir kez yapılacaktır.

Detaylar için web sitemizi takipte kalınız.

Şbt

81 İlimizde #DENEYAP Teknoloji Atölyeleri Öğrenci Seçme Sınavı Başvuruları Başladı!

#GeleceğinTeknolojiYıldızları’na katılarak takımın bir parçası olmak için hemen başvurunu yap.

Son Başvuru Tarihi: 25 Şubat 2024

Detaylı Bilgi ve Başvuru: https://deneyap.org/tr/

Deneyap Türkiye

Ock

2024 yılı devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat 2024 tarihinde başlayıp 01 Mart 2024 tarihinde bitecektir. Sınav başvuruları için gereken evraklar temin edildikten sonra öğrenci velisi ile birlikte okuldan onaylama işlemi yapılacaktır. Sınavla ilgili aşağıdaki açıklamalara dikkate ederek başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

*  Sınavda öğrencilerimiz kılavuzda yayımlanan kazanımlardan sorumlu olacaklardır.

*  Sınav 21 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır.

*  Sınav giriş belgeleri 14 Nisan 2024 tarihinden itibaren e-okulda yayınlanacaktır.

*  Başvuru yapabilmek için 2023 yılına ait kişi başına düşen gelirin 111.600 TL yi geçmemesi gerekmektedir. Kişi başına düşen gelir ailenin toplam geliri kişi sayısına bölünerek bulunur.

*  Başvuru internet üzerinden yapılabilir. Fakat onaylatmak için öğrenci velilerinin okula gelip başvuru formunu imzalamaları gerekmektedir.

* Başvuru yapmak için 2023 yılı gelir durumunu gösteren belge EK-2 formunun doldurulup oynatılılıp okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

* Sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır.

EK 1 Formu

Şbt

Ock

BORSA İSTANBUL MÜŞİR ZEKİ PAŞA ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİNE

Sağlıklı bir eğitim öğretim süreci geçirmek adına okulumuzun dönem sonunda yapılması gereken iş ve işlemler ile ilgili yazımız aşağıda gönderilmiştir.Yapılacak olan iş ve işlemlerin ilgili yazımız dikkate alınarak yapılması ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda;

Gereğini rica ederim.

ÖZGÜR ORHAN

OKUL MÜDÜRÜ

DÖNEM SONU İŞ VE İŞLEMLERİ

1-Mazeret Sınavlarının yapılması (İzinli, raporlu olanlar)04-12.01.2024

2-Öğretmenlerin Not Girişlerini Tamamlaması15.01.2024

3-E-Okul Not giriş ekranının kilitlenmesi 15.01.2024 Saat 17.00

4-Öğrenci kitap okuma sayıları ve kulüp etkinliklerinin e-okula girişinin yapılması      En geç 16.01.2024

5- E-okul sisteminde bulunan Karne Bilgileri Öğretmen Görüşünün Sınıf/Şube Rehber Öğretmenlerince mutlaka her öğrenci için girilmesi,  En geç 16.01.2024

6- Deneme Analizlerinin teslim edilmesi   17.01.2024

7- Sınıf/Şube Proje Listelerinin bir örneğinin teslim edilmesi  18.01.2024

8- Sosyal Kulüp Dönem Sonu Raporlarının teslim edilmesi  18.01.2024

9- Sınıf Rehber Öğretmenlerinin dönem sonu rehberlik çalışmaları raporlarını teslim etmesi. 18.01.2024

10- Karnelerin ortalarına okul mührünün basılması, ilgili bölümlerin imzalanması, Sınıf ders defterlerinde eksik konu ya da imzaların tamamlanması, Nöbet defterinde imzası bulunmayan öğretmenlerin nöbetleri bulunan günleri imzalaması, Karnelerin Dağıtımının Müdür yardımcısı Osman ÇELİK ve Hasan DEGE  sorumluluğunda  ders öğretmenlerince yapılması 19.01.2024

11- Karne verilme saatinden önce karne verilmemesi.  Alınmayan karnelerin ders öğretmenlerince Müdür yardımcısı  Osman ÇELİK ve Hasan DEGE ‘ye geri teslim edilmesi.19.01.2024

12-  İş ve işlemlerin  eksiksiz tamamlandığına dair formun imzalanması.

23 Ekim Tarihinden Geçerli Ders Programı