Kas

Dünyanın her tarafında öğretmenler,insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır(Mustafa Kemal Atatürk)Borsa İstanbul Müşir Zeki Paşa Ortaokulunda Öznur Yapıcı,Nilüfer Yüksel,Sümeyra Kömür,Gülhanım Yıldırım,Melike Uymaz'ın hazırlamış oldukları program büyük bir coşkuyla kutlandı.Öğretmen,veli ve öğrencilerin katılımıyla hazırlanan programda şehit öğretmenler de unutulmadı.Bu fedakar mesleği yapan tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Öğrencilerimiz Mehmetçik, silah ve araç sergisine katıldılar.

Kas

20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN!

20 Kasım, 1989 yılından bu yana Birleşmiş Milletler (BM) tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak kutlanmaktadır. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü için  Beden Eğitim Öğretmenimiz Özge Gürer, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kübra Sarıgül ve Türkçe Öğretmeni  Aygül Donbak Tursun’un rehberliğinde okulumuz bünyesinde öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Kas

Atatürk’ün Bilim ve Teknolojiye verdiği önem konusu  okulumuz Bilim fen ve teknoloji kulübü öğrencileri  tarafından  sunulmuştur

Kas

Psikolojik danışman ve rehber öğretmenimiz Eyüp Can Yazıcı tarafından okulumuz öğrencilerine "Zaman Yönetimi" konulu seminerler verildi. Öğrencilerimiz günlük kontrol listesi ve haftalık program oluşturma konusunda teşvik edildi. Psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından öğrencilerimizin haftalık programları ve günlük kontrol listeleri kontrol edilmeye devam ediyor.

Kas

Okulumuz öğrencilerine lösemi haftasında farkındalık etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantımız yapıldı ve yönetim kurulumuz seçildi

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından, Türkçe dersi öğretmenimiz Sayın Öznur YAPICI’nın  günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile devam etti. Tören programımızda “Cumhuriyet” teması kapsamında yer alan, öğrencilerimizin görev aldığı koro, oratoryo, dans gösterileri tüm velilerimiz ve öğretmenlerimizin alkışları eşliğinde gururla, coşkuyla sergilendi. Programımız toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Emeklerinden dolayı tüm  öğrenci ve öğretmenlerimize  yürekten teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul kurum ziyaretleri kapsamında yeni eğitim faaliyetlerini yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerimizle bir arada olmak amacı ile ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hacı Ömer Kartal ve Şube Müdürümüz Turgut Çakmak okulumuzu ziyaret ederek, okulda yürütülen çalışmalar hakkında  bilgiler aldı. Öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Sayın Müdürümüz , yeni eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmalardan dolayı  okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek  başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı İl milli eğitim Müdürümüz Sn. Hacı Ömer Kartal ve şube müdürümüz Turgut Çakmak'a teşekkür ederiz.

Ekm

Trafik polisleri tarafından okulumuz öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine AFAD tarafından oluşabilecek afetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sırasında özellikle bölgemizin ve şehrimizin birçok kez maruz kaldığı deprem doğa olayı ile ilgili mini bir tatbikatta yapıldı. AFAD görevlilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Sibel TUNÇ O ve Öznur YAPICI rehberliğinde belediyemizin atık merkezine gezi düzenledik. Müfredata uygun bu gezi ile geri dönüşüm ve yenilenebilir enerji hakkında bilgiler edindik.

Ekm

Amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 5×5 basketbol turnuvasında okulumuz öğrencileri rakiplerini geride bırakarak 1. olmuş ve altın madalya kazanmışlardır. Başarılardan dolayı beden eğitimi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Nilüfer YÜKSEL ve Öznur YAPICI’nın yürüttüğü Erzincan Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı “Bir Kitap da Sen Oku” isimli okuma projesi için öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Proje okulumuzun tüm paydaşlarını kapsayacak şekilde planlanmıştır. Yürütücü öğretmenlerimize başarılar dileriz.