Ock

Yeşilay Erzincan Şubesi, “Benim Kulübüm Yeşilay” projesi kapsamında; okulumuz 6/E sınıfını ziyaret etti. Proje kapsamında Yeşilay' ın tarihçesi anlatılarak öğrencilerin bağımlılık konusundaki bilinç düzeylerini arttıracak etkinlikler düzenlendi. Yeşilay Şube personeli Esra Kolat Çakır ve Yeşilay gönüllüsü Ebru Polat'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuza konuk olan Arda Işık Koruyucu sağlık hizmetleri adlı konuda bilim söyleşisi yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 8F sınıfı  öğrencilerinden Emir Kağan Bülbül Türkiye Kayak Federasyonun yapmış olduğu yarışmada Türkiye ikincisi olmuştur.

Yarışmaya  Türkiyenin her yerinden çok sayıda sporcu katılmıştır. U14 kayak yarışmasında Türkiye ikincisi olan Emir Kağan Bülbül'ü tebrik ediyoruz.

KESTANE KEBAP ACELE CEVAP

Okulumuz Türkçe öğretmeni Esra Dizdar Aslan koordinatörlüğünde yürüttüğümüz mektup kardeşliği projemizle Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki  Bandırma imam hatip ortaokulu öğrencilerine gönderdiğimiz mektupların cevapları nihayet  geldi. Dört gözle mektuplarını bekleyen öğrencilerimizin heyecanları mutluluklari görülmeye değerdi mektup kardeşliği olarak başlattığımız projemiz gerçek bir kardeşliğe dönüştü mutluluklari hüzünleri heyecanları korkuları herşeylerini içtenlikle paylaşan öğrenciler arasında sağlam bağlar kuruldu biz de unutulmaya yüz tutan mektup kültürümüzü yeniden canlandırmanın sevincini ve gururunu yaşadık.

Ock

Okul öğretmenimiz Aygül Donbak Tursun un 2023 yılına ait iki projesi de Avrupa Kalite Etiketi aldı. Ayrıca okulumuza atanan okul müdürümüz Özgür Orhan 2 Avrupa Kalite Etiketi ve okulumuzda Destek Eğitim Odasında Görevlendirilen Nadire Orhan'da 3 Avrupa Kalite Etiketi aldı. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Etwinning projesi kapsamında yazdığımız mektuplari İtalya'ya gönderdik. Projemiza katkı sağlayan 6/f sınıfı öğrencilerimiz ve İngilizce öğretmenimiz Muhammed Çali ya teşekkür ederiz.

Ock

“Let's have fun and share our culture” projemiz kapsamında yer alan ortak çalışmamız yeni yıl kart değişimi yaptık.  Ortak okullarımızdan olan  Yunanistan , Ürdün ve İtalya’ya  öğrencilerimizin hazırladığı kartlar gönderildi.  Proje Kuruculuğunu Okul Müdürümüz Özgür Orhan  ve yürütücülüğü ise okul öğretmenlerimizden Nadire ORHAN ve Nurten ÇAKMAK yürütmektedir.

Ock

Okul sporları il şampiyonasında karete dalında ;

Şerafettin Buğra Ateş Kata dalında il birincisi,

Abdullah Said  Akar Kumite dalında il birincisi,

Muhammet Davut Yalçınkaya Kata dalında il ikincisi,

Hafsa Akar Kumite dalında il birincisi,

Ecmel Nisa Cengiz Kumite dalında il birincisi,

Belinay Yıldırım Kata dalında il birincisi,

Ahmet Kerem Taş  Kumite dalında il birincisi,

Mehmet Kağan Toprak  Kumite dalında il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Enerji tasarrufu haftasıyla ilgili farkındalık çalışmaları yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Ayşe Serap Akdemir ilimizde yapılan yüzme yarışlarında 100m. Kelebekte il birincisi, 100m. serbestte il birincisi, 100m. Sırtta il birincisi, 100m.kurbağada il ikincisi olmuştur. Giresun’da yapılan bölge müsabakalarında sırt stilinde barajı geçerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuz öğrencilerinden Elif Erva Aytaç ilimizde yapılan yüzme yarışlarında 100m. Serbestte il ikincisi, 100m.kurbağada il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuz öğrencilerinden Said Berk Güler ilimizde yapılan güreş müsabakalarında serbest stilde il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul sporları yıldızlar yüzme il birinciliği yarışmalarında öğrencimiz İsmail Safa Meydan ; 100m.kelebek, 50m.kelebek,400m.serbest,100 m.serbest stillerinde il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul sporları yıldızlar bilek güreşi il birinciliği müsabakalarında öğrencimiz Muhammed Talha MUTLU il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimiz Azra SEÇER sol kolda il ikincisi , Hacer MUTLU sol kolda il üçüncüsü olmuştur.

Yıldız Erkekler Basketbol Takımımız İl birincisi olarak gruplara gitmeye hak kazanmıştır. Takımımızı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz sporcusu Emir Kağan Bülbül Alp disiplininde il birincisi olmuştur. Sporcumuzu tebrik ediyoruz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Murat DEMİR okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı müdürümüze teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 YILDIZ ERKEKLER BASKETBOL’DA İMKB MÜŞİR ZEKİ PAŞA ORTAOKULU İL BİRİNCİSİ OLDU
Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği 2-4 Ocak tarihleri arasında tamamlandı. 4 takımın katılımı ile start alan il birinciliğinde final heyecanı yaşandı. Yaşar Erkan Spor Salonu'nda oynanan final maçında İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu ile Doğa Koleji karşı karşıya geldi. Rakibine oranla etkili bir oyun ortaya koyan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu maçtan 63-38 galip ayrılarak şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. İl Birincisi olan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye grup elemelerinde basketbol takımımız ilimizi temsil etme hakkı elde etmiştir.

Basketbol Takımımız oynadığı üç karşılaşmayı şu sonuçlarla kazandı:

İMKB MÜŞİR ZEKİ PAŞA ORTAOKULU -55 ERZİNCAN ORTAOKULU-21
MEHMETÇİK-8 İMKB MÜŞİR ZEKİ PAŞA ORTAOKULU-86