Şbt

İlimizde düzenlenen Basketbol 3*3 yıldız erkek müsabakalarında Basketbol 3*3 takımımız Erzincan Ortaokulu, Doğa Koleji, Mehmetçik Ortaokulu ve Özel Fidem Ortaokulunu yenerek il birincisi olmuştur.Kendilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Bingöl’de yapılan Karete okul sporları bölge şampiyonasında dereceye girip Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan sporcularımız;

Şerafettin Buğra Ateş kata dalında bölge 3.sü

Hafsa Nur Akar kumite dalında bölge 3.sü

Belinay Yıldırım kata dalında bölge 2.si

Abdullah Said Akar kumite dalında bölge 2.si olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İlimizde düzenlenen küçükler yüzme müsabakalarında

6/C sınıfından Burak Koç il birincisi ve il 4.sü olmuştur.

5/F sınıfından Elif Erva Aytaç il 3.sü ve il 2.si olmuştur.

5/F sınıfından Zişan Ayaydın il 3.sü olmuştur.

5/A sınıfından Elif Beyza Tok il 3.sü olmuştur.

İlimizde düzenlenen küçükler satranç müsabakalarında okul takımımız il 4.sü olmuştur.

İlimizde düzenlenen yıldız kız futbol müsabakalarında okulumuz kız futbol takımı il birincisi olmuştur.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında bu ayki Deyimler Canlanıyor adlı etkinliğimize ait görseller için emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Güvenli internet kullanımı kapsamında okulumuzda faaliyetler yaparak öğrencilerimiz ile güvenli internet kullanımını pekiştirdik. Okul panosu hazırlanarak öğrencilere sunuldu. Ayrıca sınıflarda güvenli internet kullanımı ila alakalı yarışmalar ve etkinlikler yapıldı.

Şbt

İlimizde düzenlenen okullararası futbol müsabakalarında okulumuz futbol takımı yıldız erkekler il ikincisi olmuştur.Kendilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Şbt

İlimizde düzenlenen okullararası yıldız kız futbol müsabakalarında okulumuz kız futbol takımımız il birincisi olmuştur.Kendilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Şbt

2.dönem öğretmenler kurulu toplantısı Okul Müdürü Özgür Orhan tarafından öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Şbt

Korfbol takımımız İl birincisi oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tabrik ederiz.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmenlerimizin organize ettiği ve okulumuz için geleneksel hale gelen "Quiz Show" etkinliğimizi  5, 6, 7 ve 8. sınıflarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz yapılan etkinlik sayesinde 1. dönem konularını tazelediler ve aynı zamanda da eğlenceli anlar yaşadılar. Etkinlikte dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Etkinliğin yürütülmesinde ve başarıyla tamamlanmasında emeği geçen okulumuz İngilizce öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda İngilizce ve din kültürü zümre başkanları toplantısı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okutulacak seçmeli derslerin belirlenme çalışmaları başlamıştır.

Ders seçim işlemleri 12 Şubat 2024  Pazartesi günü sona erecektir.

Söz konusu seçmeli ders seçim işlemleri aşağıda bulunan linkler üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Öğrencinizin bir sonraki eğitim öğretm yılında okumasını istediğiniz seçmeli dersleri öğrenci-veli işbirliği ve ortak görüşü doğrultusunda belirleyebiilirsiniz.

Her öğrenci toplam üç (3) seçmeli ders seçecek, üçten fazla seçimler dikkate alınmayacaktır.

Ders seçimleri beşinci, altıncı ve yedinci sınıf öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilecektir.

Halihazırda sekizinci sınıfta okuyan öğrencilerimiz herhangi bir seçim işlemi yapmayacaktır.

Ders seçimi için lütfen aşağıda bulunan linklerden öğrencinize uygun seçimi yaparak ilerleyiniz.

Şbt

Hayrat Vakfı'nın düzenlemiş olduğu aydınlık yarınlara yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.
Dereceye giren öğrencilerimiz Mehmet İrfan Keskin ve Caner Baytemür'ü tebrik ederiz

Ock

Okulumuz Basketbol takımı öğrencileri Gençlik Sporun yapmış olduğu U14 lig maçlarında Erzincan birincisi olmuştur.Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl karne dağıtım töreni, Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Okulunuzda gerçekleşen törene; Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU’nun  yanı sıra Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL, Erzincan Belediye Başkanı Bekir AKSUN, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın LEVENT, Vali Yardımcısı Emre CANPOLAT, Milli Eğitim İl Müdürü Hacı Ömer KARTAL, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar DEMİRCİ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak MUMCU, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Lütfü KÜÇÜK, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Nebi GÜL , Eğitim iş Başkanı Deniz ERGÜN ile Okul Müdürü Özgür ORHAN, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından okul bahçesinde çiçeklerle karşılanan Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU, sınıfları tek tek dolaşıp öğrencilere karnelerini vererek bir süre sohbet etti ve öğrencilere iyi tatiller diledi.

Karne dağıtım töreninin ardından Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU öğretmenler ile bir araya gelerek gayret ve fedakarlıkları için teşekkür edip, onlarla bir süre sohbet etti.