Mrt

Müdür Yardımcımız Lokman Bozdere'nin yürüttüğü Okuma Becerileri dersinde bu haftaki konuğumuz Eğitimci Yazar Lokman Aydoğan'dı. 2 ders saati boyunca öğrencilerle deneyimlerini paylaşan Sayın Aydoğan, öğrencilerin sordukları tüm sorulara da içtenlikle cevap verdi. Öğrencilere imzalı kitaplarını da ileteceğini belirten yazarımıza  bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz, Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından yapılan inceleme sonucunda, eTwinning Okulu Etiketi almaya hak kazanmıştır. Başvuru sürecini başarıyla yöneten ve rehberlik yaptığı projelerle okulumuza bu süreçte destek olan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Hakan İbili'ye teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladıkları oratoryo ve şiirler okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programında sergilendi.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Mrt

Cennet vatanımız için gözünü kırpmadan canını vermiş tüm askerlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Videoda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Öznur YAPICI ve Nilüfer YÜKSEL 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anmak ve aziz şehitlerimize şükranlarını sunmak amacıyla öğrencileri ile birlikte bir video hazırladılar.Cennet vatanımız için gözünü kırpmadan canını vermiş tüm askerlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.Videoda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdür Yardımcımız Lokman Bozdere, Seçmeli Okuma Becerileri dersi kapsamında Yazar Yıldırım Büktel'i öğrencilerimizle buluşturdu. Aynı zamanda profesyonel rehber olan Sayın Büktel, öğrencilerimize İstanbul'un tarihini anlatırken yazarlık, okuma kültürü üzerine de deneyimlerini aktardı. Çok keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz sordukları sorularla etkinliğe renk kattılar.

Mrt

İstiklal Marşımızın 100. yılında 6/A sınıfı öğrencilerimiz derste marşımızın kabül videosunu coşkuyla izleyip 100. yılını kutladılar.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 100. yılı. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi "Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın." duasına eşlik ediyor, şairimizi de Rahmetle anıyoruz.

Mrt

"2023 Eğitim Vizyonu Disiplinler Arası Eğitimine Robotik Kullanımı ile Adaptasyon" adlı proje kapsamında okulumuzda yürütülen çalışmalar hızla devam etmektedir. Öğrencilerimizin arduino ile kontrol edebildiği oyunlar geliştirdiler. Uygulamalarına ait videolar aşağıdadır.

Mrt

Öğrencilerimiz kendi düşüncelerini kodlara aktarmaya devam ediyor. Bu süreçte öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzun ev sahipliği yaptığı "Uzaktan Hoş Bir Seda" Projesi kapsamında Okul Psikolojik Danışmanımız Eyüp Can Yazıcı, proje katılımcısı öğrencilere 'Duyguları İfade Etmek' adlı seminer düzenledi.

Mrt

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından, 08.03.2021 tarihinde "Dijital Çağ ve Sanal/Artırılmış Gerçeklik" konulu çevrim içi seminer gerçekleştirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyanın her yerinde kadınların hak ve özgürlüklerinin konuşulduğu, sorunlarına çözümler arandığı bir gün. Bu anlamlı günde okul yönetimi tarafından, kadın öğretmenlerimizin Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Bu anlamlı günce başta öğretmenlerimiz ve velilerimizin olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzun kuruculuğunda başlatılan "Uzaktan Hoş Bir Seda" eTwinning projesine katılan öğrencilerimizin etkinlikleri devam ediyor. Öğrencilerimiz şubat ayı için kendilerine şiirler seçti, bu şiirleri seslendirdi ve videoya dönüştürdüler. Bu keyifli şiirleri sizlerin de beğenisine sunuyoruz.

Mrt

Okulumuzun kuruculuğunda başlatılan "Uzaktan Hoş Bir Seda" eTwinning projesini projede bulunan tüm öğretmenlerin ortak olarak çektiği video ile onların dilinden dinliyoruz.